Environ® Skin Care

The Science of Beauty 

Environ Skin Care er en sydafrikansk hudplejeserie, udviklet af Dr. Desmond Fernandes, pioner inden for videnskabelig hudpleje, A-vitamin STEP-UP Systemer og skin needling.
Environs behandlingsfilosofi bygger på det altafgørende i at bevare en sund og normal hudstruktur. Produkterne i Environs hudplejeserie kan anvendes af alle uanset alder eller hudtype og er beregnet til både kvinder og mænd.
Environ Skin Care tilbyder et full-line sortiment af hudplejeprodukter, både til ansigts-, sol- og kropspleje, samt et sortiment af rollere til skin needling.
Environ Skin Care har været på markedet i snart 30 år og forhandles med succes i over 70 lande.

A-Vitamin

Environ adskiller sig fra andre A-vitamin serier ved at tilbyde et optrapningssystem, som bringer brugeren gennem 5 niveauer af A-vitamin. Man starter med den laveste dosis for at hjælpe med at opbygge retinoid receptorerne i huden og derefter bringes man step-by-step op til den højeste mulige dosis, som tillades til brug i kosmetikbranchen. Environ skabte det brancheførende Vitamin Step-Up system for at hjælpe huden med at blive gradvist mere komfortabel med forøgede niveauer af A-vitamin og andre ingredienser, der holder huden sund og strålende. Muligheden for forbigående retinoidreaktioner kan forhindres ved at anvende et afmålt optrapningssystem, der gradvist forøger niveauet af A-vitamin.
A-vitamin er nøgleindgrediensen i Environs hudpleje filosofi og skal tilføres dagligt, for at huden skal forblive sund og modstandsdygtig. Kombineret med andre essentielle næringsstoffer, som antioxidanter og peptider, bliver den langsigtede forbedring af huden betydeligt synlig.

Swiss Vitamin Institute

Førende inden for vitaminanalyse

Førende inden for vitaminanalyseEnviron® Skin Care-produkterne er godkendt af Swiss Vitamin Institute for at sikre, at produkterne indeholder den angivne mængde af vitaminer, og kontrollere deres stabilitet og produkternes holdbarhed. Forbrugeren får et kvalitetsprodukt, der er fremstillet og emballeret i overensstemmelse med skærpede betingelser for at beskytte vitaminerne.
Swiss Vitamin Institute, som blev grundlagt i 1931, ligger i Lausanne og blev etableret med det formål at udøve forskning inden for de forskellige naturlige vitaminindhold i mænd og kvinder og fastsætte det normale vitaminindhold, som kræves for at bevare sunde niveauer i kroppen, hvad enten det drejer sig om hud, kropsfunktioner eller næring osv.

Environ® var de første hudplejeprodukter i Sydafrika, som opnåede godkendelsen fra Swiss Vitamin Institute. 

Environ® anvender udelukkende ingredienser af højeste kvalitet og friske aktive vitaminer til fremstilling af produkterne. Vitaminerne er testet af Swiss Vitamin Institute i Lausanne. Produkterne er hypoallergene og indeholder ikke farvestoffer. Konserverings- og duftstoffer anvendes kun, hvis det er absolut nødvendigt. Alle produkter i Environs® hudplejeserie testes kun af frivillige forsøgspersoner.

Environs® filosofi er brug af aktive ingredienser i den aktive koncentration. Endvidere gør Environ® brug af nogle meget interessante og meget anderledes antioxidanter, som kommer fra rooibos og honningte-busken. Den effekt, som disse typer af te og resveratrol har på lysning og regulering af hudtonen, er ligeledes yderst karakteristiske kvaliteter for Environs® produkter.