Afbudspolitik

Du vil modtage en påmindelse* om din kommende behandling på sms og e-mail 48 timer før behandlingen. 

*hvis ikke du har fravalgt denne service.

Ved alle behandlingerne (både store, som små) vil der være brugt tid og ressourcer på forberedelse og klargøring af din behandling. Chancen for at finde én til at overtage det sene afbudte tid er ofte lille, hvis afbuddet er sket indenfor 24 timer. Derfor håber jeg også på din forståelse, når der skal aflyses en tid.

Kommer man for sent til en behandling 
Skulle du være i en situation, hvor du bliver forsinket til din behandling, anbefaler jeg dig at ringe eller skrive en sms 20 62 58 40  for at opdatere mig om din forsinkelse så hurtigt som muligt.

Desværre vil behandlingens længde blive forkortet med den forsinkelse der burde være. Er du forsinket mere end 15 min vil det ikke være muligt at udføre en effektiv behandling. Det betegnes derfor som udeblivelse og du vil derfor blive opkrævet det fulde beløb. 

Afbud indenfor 24 timer
Skulle du af en eller anden grund blive forhindret eller syg* og afbuddet sker indenfor 24 timer påregnes der et gebyr på 250 kr. Dette beløb forventes af være betalt via mobilpay til 964343 samme dag.

*gælder også COVID-19 relateret afbud.

Ved udeblivelse
Ved udeblivelse opkræves det fulde beløb, som skal betales via mobilpay til 964343 samme dag.

Afbud indenfor 24 timer skal ske via telefon/sms 20 62 58 40

Alle andre afbud kan aflyses og flyttes via din ‘booking oversigt‘ på hjemmesiden. Husk at du skal være logget ind for at se og rette dine tider.
1130883521538220